BREATHE|Smart 2 luftkvalitetsmonitor

Ofte stillede spørgsmål

BREATHE|Smart 2 er bygget op omkring en meget nøjagtig lasersensor. En ventilator trækker luft ind i enheden gennem sidehullerne til sensoren, der bruger laserspredningsteknologi til at beregne antallet og størrelsen af ​​mikroskopiske partikelforurenende stoffer. Målingerne tages hvert sekund og vises på skærmen, så du nemt kan se, hvad der er i luften omkring dig.

BREATHE|Smart 2 er designet til at hjælpe dig med at træffe valg af livsstil, så du kan indånde renere luft. Undersøgelser har vist, at du kan reducere din eksponering med op til 50% blot ved at tage alternative ruter. Med BREATHE|Smart, kan du finde sikrere gader, hvad enten du går eller cykler på arbejde, træner eller leger i parken.

Når der er indendørs, BREATHE|Smart 2 vil lyde alarmer, når luftkvaliteten forringes og fortælle dig, hvornår du har behov for at ventilere, især nyttigt i køkkenet, børnehaven eller arbejdsområdet.

BREATHE|Smart 2's lasersensor måler partikelforurening ved at trække luft ind i indløbet og gennem sensoren. Det er derfor ikke vandtæt, så bliv ikke våd eller opbevares under fugtige forhold, da dette kan skade skærmen.

Nej, BREATHE|Smart 2 er selvrensende, så ingen vedligeholdelse er påkrævet.

BREATHE|Smart 2 kan oplades ved hjælp af den inkluderede dock eller ved at tilslutte et USB-C-kabel direkte i enheden.

Hvis din BREATHE|Smart 2 skærmberøringsskærm holder op med at reagere, tryk og hold på Hjem-knappen i 10 sekunder for at tvinge en genstart. Monitoren skal fungere som normalt efter genstart.

Gå til menuen 'Indstillinger', og vælg 'Fabriksindstilling', derefter 'Ja', derefter 'Ja, nulstil enhed'. Dette sletter alle data og nulstilles til fabriksindstillinger.

Vi udviklede BREATHE | Score som en langsigtet måde at overvåge din eksponering for luftforurening på. Den opdateres hver time med et gennemsnit af din eksponering i løbet af den foregående time. Scoren starter ved 50 og stiger eller falder afhængigt af niveauet af forurening målt over den foregående periode. Jo bedre luften du udsættes for, jo højere score bliver, prøv at få den til 100.

Ja, den faktiske PM2.5-koncentration i mikrogram (en milliontedel af et gram) pr. Kubikmeter luft eller µg / m3 kan måles og vises. Hvis du foretrækker det, kan du også vise luftkvalitetsindekset (AQI).

Ved kontinuerlig drift vil monitoren vare omkring 8 timer, når den er fuldt opladet.

Flere spørgsmål? Vær venlig kontakte os.