BREATHE|Smart luftkvalitetsmonitor

Ofte stillede spørgsmål

BREATHE|Smart er bygget op omkring en meget nøjagtig lasersensor. En ventilator trækker luft ind i enheden gennem sideventilerne på sensoren, der bruger laserspredningsteknologi til at beregne antallet og størrelsen af ​​mikroskopiske forurenende partikler. Målingerne tages hvert sekund og vises på skærmen, så du nemt kan se, hvad der er i luften omkring dig.

BREATHE|Smart er designet til at hjælpe dig med at træffe valg af livsstil, så du kan indånde renere luft. Undersøgelser har vist, at du kan reducere din eksponering med op til 50% blot ved at tage alternative ruter. Med BREATHE|Smart, kan du finde sikrere gader, hvad enten du går eller cykler på arbejde, træner eller leger i parken.

Når der er indendørs, BREATHE|Smart vil lyde alarmer, når luftkvaliteten forringes og fortælle dig, hvornår du har brug for at ventilere, især nyttigt i køkkenet, børnehaven eller arbejdsområdet.

BREATHE|Smartlasersensor måler partikelforurening ved at trække luft ind i indløbet og gennem sensoren. Det er derfor ikke vandtæt, så bliv ikke våd eller opbevares under fugtige forhold, da dette kan skade skærmen.

Nej, BREATHE|Smart er selvrensende, så ingen vedligeholdelse er påkrævet.

BREATHE|Smart kan oplades ved hjælp af den inkluderede dock eller ved at tilslutte et USB-C-kabel direkte til enheden.

Hvis din BREATHE|Smart skærm berøringsskærm holder op med at svare, tryk og hold på Hjem-knappen i 10 sekunder for at tvinge en genstart. Monitoren skal fungere som normalt efter genstart.

Gå til menuen 'Indstillinger', og vælg 'Fabriksindstilling', derefter 'Ja', derefter 'Ja, nulstil enhed'. Dette sletter alle data og nulstilles til fabriksindstillinger.

Vi udviklede BREATHE | Score som en længerevarende måde at overvåge din eksponering for luftforurening. Den opdateres hver time med et gennemsnit af din tidligere eksponering på 12 timer. Scoren starter ved 50 og stiger eller falder afhængigt af niveauet af forurening målt i den foregående periode. Jo bedre luften du er udsat for, jo højere score bliver, prøv at få den til 100.

Flere spørgsmål? Vær venlig kontakte os.